Word redacteur

Onderwerp : Staat


Informatie en desinformatie

Tomas Boutens: "De as bonst op mijn hart"

Vandaag wordt in Dendermonde de rechtszaak tegen de Blood and Honour-groep BBET (Bloed - Bodem - Eer - Trouw) verdergezet. De (...)

Onze regeerders

Zalig kussen

Paus krijgt Belgische koning en politici terug op de knieën. De wereldlijke macht onderwerpt zich aan de religieuze macht. (...)

23 januari 2012
door Anti-Fascistisch Front 
26 april 2011
door Bernard Decock (Marke)

Spreekt u Belgisch?

Politici willen absolute scheiding kerk en Staat!

Drie Waalse politieke partijen (MR, PSen Ecolo) pleiten voor een absolute scheiding tussen kerk en staat. Ook Open Vld lijkt (...)

Vragen en in vraag stellen

Staatsinterventie = Socialisme ?

Zoals u wel weet, bleken met de financiële crisis van deze zomer en herfst staatsinterventies noodzakelijk om het financieel (...)

Informatie en desinformatie

Marléne in alle staten

Het warme nest van een mediamadam; Marléne Wouters heeft het voorbije jaar van haar huis een warm nest gemaakt om zich (...)

Misdaad en ontslag

Gepensioneerde die bijklust gestraft door fiscus!

Een gepensioneerde die nog wat bijverdient, kan een aardige rekening gepresenteerd krijgen. Eén euro extra pensioen kan de (...)

3 november 2008
door Betoverend veelzijdig (Kuurne)
12 augustus 2008
door Ben Willems (Leuven)

Ik doe beroep op…

21 juli !

Beste Belgen, België is gelegen in het hart en in het centrum van Europa. De Belg beschikt niet over dat warme, mediterraans bloed. Hij begeeft zich niet op straat voor een ja of voor een neen. Van nature uit is de Belg vol vertrouwen, wijs en rustig. Hij blijft liever thuis. Vandaag staat België voor een geweldig keer­punt. De leidende klasse van ons land, de man­nen en vrouwen die (...)

Spreekt u Belgisch?

Dewael’s bedrieglijke rechtsvergelijking

In de Standaard van 26 oktober (Immobilisme noch separatisme. Pleidooi voor een federale kieskring) neemt Patrick Dewael de verdediging op zich van het Rue-de-Pavie-voors tel voor een federale kieskring. Minstens het rechtsvergelijkend argument dat hij gebruikt is bedrieglijk. Over de andere argumenten ga ik me hier niet uitspreken, maar het volgende argument voor een federale kieskring kan (...)

1 réaction 31 oktober 2007
door Matthias E. Storme 

Niet hier, maar wel belangrijk

De ongelijke strijd tegen de surplus-bureaucratie

Professionaliserin g en invoering van moderne managementstechnie ken in het openbaar ambt leiden tot een nog minder efficiënte overheid als die overheid de emanatie blijft van de aloude verdeel-en-heers-m achtspolitiek. 1. Oorlog is de voortzetting van de politiek met dezelfde middelen De Central Intelligence Agency financierde en organiseerde de opleiding van Al Qaeda in Afghanistan tijdens (...)

11 juli 2007
door Eric Verhulst (Leuven)
?

Use translate inside

Medium4You.be  Editoriaal beleid | Voorwaarden voor publicatie opstellen en gebruik van | Neem contact met ons op